Zwembadomkadering Oost-Vlaanderen 

Zwembadomkadering Oost-Vlaanderen gezocht? Dan zit je hier goed bij LD Works. 

LD Works is gespecialiseerd in Zwembadomkadering. 

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Zwembad in de tuin met houten vonders

Na het plaatsen van het zwembad, is het tijd voor de zwembadomkadering (we maken een frame rond het zwembad). Met houten latten bouwen we een terrasframe rond het zwembad.

Vraag info aan LD Works en voor je het weet heb je een zwembadomkadering rond je zwembad!

Houten terras voor zwembaden

Een zwembad in je tuin is dé  ideale plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. Om deze momenten van ontspanning nog aangenamer te maken, kunt u overwegen de rond uw zwembad een houten pooldeck te laten bouwen.

Voor uw zwembadterras hebt u de keuze uit verschillende materialen. Dankzij zijn natuurlijke uitstraling en aangename geur geniet hout de meeste voorkeur voor een zwembadomkadering.

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met een vakman in Oost-Vlaanderen

Voor het  plaatsen en bouwen van een zwembadomkadering wil je natuurlijk de beste specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je je terras laten leggen? Laat dat nu net dé specialiteit zijn van  Zwembadomkadering Oost-Vlaanderen. LD Works  verzorgt voor  de aanleg van je  terras van A tot Z.

Een houten terras  naast je zwembad

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt overwegen uw om het terras naast je zwembad te leggen in hout en het komt in de eerste plaats neer op wat u wilt bereiken. Hout is niet zo duur, het blijft lekker fris tijdens de warme dagen, het kan op verschillende grondvlakken worden bevestigd …

Kwaliteitsvol, tropisch hardhout is steeds de beste optie om naast een zwembad aan te leggen, omdat het veel minder glad wordt dan de meeste commerciële houtsoorten.

U kunt ons inzetten voor een zwembadomkadering of het aanleggen van een terras rond uw zwembad in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer Zwembadomkadering  Oost-Vlaanderen voor meer info of een vrijblijvende offerte.