Zwembadomkadering    Terras

Zwembad in de tuin? Na het plaatsen van een zwembad kan je opteren om een zwembadomkadering te plaatsen; we bouwen een frame rond het zwembad.

Zwembadomkadering Oost-Vlaanderen gezocht? LD Works is gespecialiseerd in Zwembadomkadering. 

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Houten terras voor zwembaden

Een zwembad in je tuin is dé  ideale plek om te ontspannen en te genieten van het mooie weer. Om deze momenten van ontspanning nog aangenamer te maken, kun je overwegen om rond uw zwembad een houten pooldeck te bouwen.

Voor uw zwembadterras hebt u de keuze uit verschillende materialen. Dankzij zijn natuurlijke uitstraling en aangename kleur geniet tropisch hout de meeste voorkeur voor een zwembadomkadering.

Thumb

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 1

Een houten terras  naast je zwembad

Kwaliteitsvol, tropisch hardhout is steeds de beste optie om naast een zwembad aan te leggen vanwege zijn duurzaamheid en warme uitstraling.

U kunt ons inzetten voor een zwembadomkadering of het aanleggen van een terras rond uw zwembad in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer  LD WORKS  voor een Zwembadomkadering in Oost-Vlaanderen; vrijblijvende info, offerte.