Zolderinrichting Oost-Vlaanderen

Zolderinrichting Oost-Vlaanderen gezocht? Dan zit je hier goed bij LD Works. Door het verbouwen van de zolderkamer maak je je woning niet alleen groter, het verhoogt ook de waarde van je huis

LD Works is gespecialiseerd in alle soorten renovaties zoals  badkamers, keukens, zolders, …  Met een zolderkamer kan je vele richtingen uit van slaapkamer tot eventueel badkamer …

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Je zolder laten inrichten 

De zolder inrichten is een klus die heel wat mogelijkheden biedt. Een zolderinrichting Oost-Vlaanderen kan LD Works voor je uitvoeren.

Door een zolderrenovatie uit te voeren kan je een volwaardige nieuwe ruimte in je huis creëren. Door je zolder in te richten, benut je de ruimte in je huis maximaal.  Wij hebben verrassende ideeën om van je zolder een prachtige extra kamer te maken.

Meer weten over een zonderinrichting Oost-Vlaanderen ?  Vraag info aan LD Works en voor je het weet heb je een nieuwe zolderruimte!

Waarom uw zolder laten inrichten?

Het voordeel van een zolder te verbouwen of renoveren is dat je huis een stuk bruikbaarder wordt. Als iemand kiest voor een zolderrenovatie Oost-Vlaanderen kiezen ze meestal voor  een extra slaapkamer, bureau, hobbykamer …  

Meestal wordt de zolder pas na een verbouwing of renovatie een nuttige ruimte. Hierdoor ontstaat er ook in de rest van je woning meer ruimte. 

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met LD Works in Oost-Vlaanderen

Voor het renoveren of verbouwen van een zolder wil je natuurlijk de beste specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je je zolder laten renoveren of inrichten? Kies dan voor LD Works, dé specialist voor een zolderinrichting Oost-Vlaanderen. LD Works  ontzorgt de renovatie van je zolder van A tot Z en zal u bijstaan met raad en daad want de inrichting van een zolderverdieping vraagt vooraf heel wat denkwerk. Bijvoorbeeld wat betreft gebruik van de ruimte, de inrichting van de vertrekken en de inval van het licht…

 

Een zolder renovatie  is zeer gewild in Vlaanderen

In vele huizen is de zolder een verloren ruimte. Dat is jammer want je kunt er vele leuke dingen verwezenlijken. Een  zolderrenovatie biedt vele interessante mogelijkheden. Uiteraard krijg je veel meer bewoonbare ruimte, maar dankzij isolatiewerken verbetert ook de algemene woonsfeer.

U kunt ons inzetten voor het compleet renoveren van uw zolder in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer Zolderrenovatie Oost-Vlaanderen voor meer info of een vrijblijvende offerte.