Vloerbetegeling Oost-Vlaanderen

Vloerbetegeling Oost-Vlaanderen gezocht? Vloer laten leggen? 

LD Works is gespecialiseerd in alle renovaties badkamers, keukens, zolders, alsook het leggen van vloeren. Een vloer leggen is een tijdrovend en precies klusje. LD Works is een vakkundige vakman die alles uitgevoerd met professionele materialen. Laat je vloer vakkundig door ons leggen.

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Vloer laten leggen in oost-Vlaanderen

Misschien ben je niet meer tevreden met je huidige vloer en wil je deze graag onder vernieuwen? Vloerbetegeling  Oost-Vlaanderen kan dit oplossen voor jou.

Het leggen van een vloer kan ingrijpend zijn voor iemand met weinig ervaring in vloeren leggen. Voor optimaal comfort is het daarom van groot belang dat uw vloer door een ervaren vakman wordt gelegd. Dit kan het plaatsen van een nieuwe vloer zijn, het plaatsen van de plinten, uitbreken van de oude vloer …

Kies zelf de mooiste vloertegels uit en laat een Vloerbetegeling  Oost-Vlaanderen over aan Aannemer renovatie, verbouwing en nieuwbouw LD Works.  Vloeren leggen doen we met veel plezier. Ben je aan de afwerking van je nieuwbouw toe en wens je beroep te doen op een vakman vloerder / betegelaar of wens je een oude vloer te renoveren?  Vraag info aan LD Works 

Wil je een nieuwe vloer in huis laten leggen?

Een mooi interieur begint bij de vloer. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen door LD Works in plaats van zelf te doen? Dat kan! Wij beschikken over  jarenlange ervaring in vloeren betegeling.Wij leggen diverse vloeren zoals o.a. Houten vloeren, PVC vloeren, Laminaatvloeren (parket), Kurkvloeren …

Een houten vloer is een heel serieuze optie. Het is erg populair, heeft een heel rustieke look en gaat een leven lang mee. Een houten vloer straalt warmte uit en voelt minder kil aan dan een vloer uit natuursteen of tegels. Hout is een natuurlijk materiaal. Een houten vloer kan in diverse patronen gelegd worden (visgraat, geschranst, …)
Het plaatsen en leggen van een houten vloer geschiedt eerder snel.

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met een vakman in Oost-Vlaanderen

Voor het plaatsen of leggen van je vloer wil je natuurlijk de beste specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Overal in de wereld worden vloeren van hout of steen gemaakt. Logisch, want deze vloeren kennen ontzettend veel voordelen en mogelijkheden. Vloerbetegeling  Oost-Vlaanderen informeert u graag over de mogelijkheden.

Het leggen van vloeren kost veel tijd, zonder ervaring kan dit erg lastig zijn. Heb jij onlangs een nieuwe vloer gekocht of heb je op korte termijn een nieuwe vloer nodig? LD Works staat u met raad en daad bij.

Laminaat & PVC vloeren laten leggen

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt overwegen om een nieuwe vloer te leggen het komt in de eerste plaats neer op wat u wilt bereiken. Als u zich zorgen maakt over de renovatiekosten, dan zult u blij zijn om te weten dat u uw vloer zelfs met een klein budget kunt renoveren.

Een vloer leggen is geen eenvoudige klus. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis van het plaatsen van alles soorten vloeren.

U kunt ons inzetten voor het plaatsen en leggen van vloeren tot het compleet renoveren van uw woning in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer Vloerbetegeling  Oost-Vlaanderen  voor meer info of een vrijblijvende offerte.