Toiletruimte renovatie Oost-Vlaanderen

Toiletruimte renovatie Oost-Vlaanderen gezocht? Dan zit je hier goed bij LD Works. Met een toiletrenovatie  krijgt u een nieuwe wc in uw woning!

LD Works is gespecialiseerd in alle renovaties badkamers, keukens, zolders, alsook toiletten vernieuwen. Het verbouwen van je toilet bestaat uit het afbreken en opbouwen van je nieuwe toiletruimte

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

WC laten renoveren in oost-Vlaanderen

Misschien ben je niet meer tevreden met je huidige toilet en wil je deze graag onder handen laten nemen?Toiletrenovaties.Oost-Vlaanderen kan dit oplossen voor jou.

Het renoveren van een toiletruimte kan een ingrijpende verbouwing zijn. Voor optimaal comfort is het daarom van groot belang dat uw toilet door een ervaren vakman wordt aangepakt. Dit kan het plaatsen van een nieuwe wastafel zijn, het installeren van een hangtoilet met inbouwreservoir, het betegelen van de buren en vloer of een complete renovatie waarbij alles wordt aangepakt.

Kies zelf de mooiste tegels en sanitair uit en laat een Toiletruimte renovatie Oost-Vlaanderen je toilet verbouwen. Zo heb je minimale overlast en kan je snel weer gebruik maken van je toilet, wel zo fijn. De kleinste ruimte in huis krijgt soms de minste aandacht. Dat is zonde, want je maakt er iedere dag meerdere malen gebruik van.

Vraag info aan LD Works en voor je het weet heb je een nieuwe toiletruimte!

Waarom uw toilet laten renoveren?

Je huidige toilet is wellicht oud en moet in ieder geval verbouwd worden. Een oud toilet heeft meestal te kampen met kwaaltjes en is niet meer gezellig om te gebruiken. De meeste voorkopende problemen in oude toiletruimtes zijn bijvoorbeeld:  geurhinder,
slecht werkend toilet, verstopte afvoeren, de wc lekt … 


Een toilet renovatie is niet voor iedereen weggelegd laat dit uitvoeren door een vakman want bij een toiletrenovatie komt er veel kijken. Niet alleen de wasbak moet vervangen, worden ook vloer en tegels, wateraansluitingen, de afvoer en elektriciteit kunnen bijvoorbeeld van plek veranderen of moeten aangepast worden.

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met de beste installateur in Oost-Vlaanderen

Voor het ontwerpen, verbouwen en het plaatsen van toiletten en badkamers wil je natuurlijk de beste specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je je toilet laten renoveren? Laat dat nu net dé specialiteit zijn van  Toiletruimte renovatie Oost-Vlaanderen. LD Works  ontzorgt de renovatie van je badkamer of toilet van A tot Z.

Heb je geen zin om je wc  zelf uit te breken? Ook hier maakt LD Works  geen probleem van.

Er zijn veel mogelijkheden om uw wc een nieuwe  opknapbeurt te geven. Dat kan eenvoudig door nieuwe tegels te leggen of door accessoires aan uw badkamer toe te voegen. Om uw toilet een stijlvolle uitstraling te geven, kunt u gewoon met Ludo van Toiletruimte renovatie Oost-Vlaanderen praten en hij zal u graag een aantal goede ideeën geven om uw wc  te verbouwen tot iets moderns en fris – zonder dat u helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

Een toilet renoveren is zeer gewild in Vlaanderen

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt overwegen uw toilet te renoveren en het komt in de eerste plaats neer op wat u wilt bereiken. Als u zich zorgen maakt over de renovatiekosten, dan zult u blij zijn om te weten dat u uw toilet zelfs met een klein budget kunt renoveren.

Een toilet plaatsen is geen eenvoudige klus. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis van het plaatsen van (hangende) toiletten.

U kunt ons inzetten voor het plaatsen van uw toilet of voor het compleet renoveren van uw toiletruimte in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer Badkamerrenovatie Oost-Vlaanderen voor meer info of een vrijblijvende offerte.