Terras in tropisch hout Oost-Vlaanderen

Terras in tropisch hout Oost-Vlaanderen gezocht? Dan zit je hier goed bij LD Works. Een  terras in tropisch hardhout hoeft bijna geen onderhoud en is bijzonder stevig!

Breng de schoonheid van uw terras in beeld met duurzaam hout. LD Works gebruikt deze populaire en duurzame houtsoorten voor het aanleggen van terrassen. Voor een veilig terrasoppervlak kies je best voor duurzaam hout. Tropisch hardhout heeft trouwens een natuurlijke hardheid en is bestand tegen schimmels, houtrot en insecten.

Wij plaatsen terrassen onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Welk Houtsoort Kies Je Voor Een Duurzaam Terras?

Heel veel mensen kiezen voor een houten terras, de belangrijkste reden is omdat een terras in tropisch hout veel voordelen met zich meebrengt. Hout straalt warmte uit en een terras uit hout is zeer  onderhoudsvrij, heeft een natuurlijke uitstraling en past bij elke architecturale stijl.  Bij Terras in tropisch hout Oost-Vlaanderen  hebben we enkele 5 favoriete houtsoorten voor een duurzaam terras. Meestal gebruiken wij Padoek, Afrormosia, Ipé, Bamboe of Cumaru om een terras lee aan te leggen. Als tropisch hardhout kiezen we meestal voor Azobé, Meranti, Castanea (Kastanje), Robinia (Acacia) of Quercus (Eik), Bangkirai…

Ondanks de toenemende belangstelling voor composietproducten, blijven houten terrassen de meest populaire keuze onder huiseigenaren Vraag info aan LD Works en voor je het weet heb je weldra een mooi houten terras.

Houten terras laten leggen

Een Terras in tropisch hout aanleggen is niet voor iedereen weggelegd laat dit uitvoeren door een vakman want bij een terras leggen komt er veel kijken. Je moet bijvoorbeeld zorgen voor een stabiele ondersteuning en voldoende afwatering. Je moet ook  rekening houden met de juiste bevestigingsmethoden zodat de planken niet kunnen kromtrekken of scheuren. De bevestigingsmaterialen die wij gebruiken om een houten terras vast te leggen zijn steeds van inox gemaakt zijn zodat deze niet kunnen roesten.

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met de beste terraslegger  in Oost-Vlaanderen

Voor het leggen van een houten terras in tropisch hout  wil je natuurlijk de beste specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

 

Tropische hardhoutsoorten

Tropische hardhoutsoorten winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Het zijn heel harde en duurzame houtsoorten die afkomstig zijn van wouden in Afrika en Zuid-Oost Azië. Het grote voordeel van dit soort hout is dat het heel duurzaam is, heel goed bestand tegen vocht en schimmel, en bovendien weinig onderhoud vraagt. Tropisch hardhout is kwalitatief goed hout met een lange levensduur. 

De term ‘hardhout‘ is afkomstig van het Engelse woord ‘hardwood’. Hardhout uit tropengebieden is over het algemeen – maar zeker niet altijd – sterk hout en afkomstig van loofbomen. Hardhout is een natuurlijk product en geeft jouw terras een frisse en natuurlijke uitstraling. 

U kunt ons inzetten voor het plaatsen van terras in tropisch hardhout in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer Terras in tropisch hout Oost-Vlaanderen  voor meer info of een vrijblijvende offerte.