Terras in tropisch hout Oost-Vlaanderen

 

Tropische hardhout soorten

Tropische hardhoutsoorten zoals ipé, itauba,cumaru winnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. Het zijn heel harde en duurzame houtsoorten die afkomstig zijn van wouden in Afrika, Azië, Brazilië. Het grote voordeel van dit soort hout is dat het heel duurzaam is, heel goed bestand tegen vocht en schimmel en bovendien weinig onderhoud vraagt. Tropisch hardhout is kwalitatief hout met een warme uitstraling en lange levensduur. 

Voor het plaatsen van terras in tropisch hardhout Oost-Vlaanderen in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Gent, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer  LD WORKS voor meer info of een vrijblijvende offerte voor je terras in tropisch hardhout.

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

  • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

  • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

  • Contacteer ons

    Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Terras in tropisch hout Oost-Vlaanderen

Terras in tropisch hout Oost-Vlaanderen gezocht? Breng de schoonheid van uw terras in beeld met duurzaam tropische houtsoorten zoals; padouk, ipé, tali, bangkirai.  LD Works gebruikt deze populaire en duurzame houtsoorten voor het aanleggen van terrassen. Voor een veilig terrasoppervlak kies je best voor duurzaam hout. Tropisch hardhout heeft trouwens een natuurlijke hardheid en is bestand tegen schimmels, houtrot en insecten.