Sanitair installateur Oost-Vlaanderen 

Sanitair installateur Oost-Vlaanderen  gezocht? Dan zit je hier goed bij LD Works. Gaat u uw badkamer of keuken verbouwen, dan kunt u niet zonder loodgieter of Sanitair installateur. Voor wateraanvoer en waterafvoer van keukenapparatuur en sanitair is LD Works hét loodgieters- en Sanitair installateur Oost-Vlaanderen.

Met een renovatie vernieuwt u een aantal sanitaire onderdelen of misschien wilt u de volledige ruimte laten opknappen, geen probleem voor ons. Goed leidingwerk is de basis van elke badkamer, toilet of keuken. Wij regelen zeer vakkundig, netjes en snel het aanleggen van leidingwerk, en sanitair. Zowel bij nieuwbouw als bij badkamer- of keukenrenovatie.

Maak de juiste keuze en kies voor LD Works als Sanitair installateur Oost-Vlaanderen. 

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Een Sanitair installateur Oost-Vlaanderen raadplegen is de ideale manier om uw oude badkamer op de juiste manier te vernieuwen. Het plaatsen van een geheel nieuwe badkamer is een stuk duurder en vaak niet nodig. Vervang tijdens een badkamerrenovatie het sanitair en laat de ruimte opnieuw betegelen, zodat uw badkamer er weer als nieuw uitziet. Sanitair installateur Oost-Vlaanderen LD Works heeft jarenlange ervaring met de renovatie van badkamers en helpt u hier graag mee.

Wat doen we zoal?

De voornaamste troeven van LD Works zijn het repareren en aan -en verleggen van leidingen en dit bij  nieuwbouw, aan- of verbouw of bij bestaande woningen.

We leggen nieuwe leidingen aan wanneer je bijvoorbeeld de badkamer of keuken gaat verbouwen. Bij nieuwbouwprojecten leggen we alle leidingen op maat aan.
Het bepalen van de positie van de leidingen en installaties zijn hier zeer belangrijk. 

Kortom we staan garant voor het onderhouden, aanleggen en repareren van alle sanitaire voorzieningen, waterleidingen,  verwarmingsinstallaties.

Onze specialisaties zijn o.a.:

 • Monteren van sanitaire voorzieningen;
 • Het aanleggen, controleren en repareren van waterleidingen
 • Lekkages ontdekken en repareren
 • Het onderhoud van kranen
 • Pijpleidingen verbinden, snijden en buigen
 • Het vervangen of repareren van goten
 • Douches, kranen en andere sanitaire benodigdheden plaatsen …
Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met de beste loodgieter in Oost-Vlaanderen

Voor het ontwerpen, verbouwen en het plaatsen van gloednieuwe badkamers wil je natuurlijk de beste Sanitair installateur uit Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je je badkamer laten keuken of toilet renoveren? Laat dat nu net dé specialiteit zijn van Sanitair installateur Oost-Vlaanderen.  LD Works  ontzorgt de renovatie van je keuken, toilet of badkamer van A tot Z.

Heb je geen zin om je badkamer zelf uit te breken? Ook hier maakt LD Works  geen probleem van.

 

Sanitair bij renovaties in Vlaanderen

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt overwegen uw badkamer, keuken of toilet te renoveren en het komt in de eerste plaats neer op wat u wilt bereiken. Als u zich zorgen maakt over de renovatiekosten, dan zult u blij zijn om te weten dat u het sanitair van uw badkamer, keuken of toilet zelfs met een klein budget kunt renoveren.

Uw badkamer is een van de belangrijkste kamers in uw huis. Niet alleen is het een kamer die u elke dag gebruikt, maar de badkamer, samen met keuken en het toilet behoren tot de meest gebruikte ruimtes in een woning. Het sanitair kan hierdoor na enkele jaren echt versleten zijn. Uiteraard hoeft het sanitair niet versleten te zijn om het te vernieuwen. Meer en meer mensen kiezen namelijk voor een moderne badkamer met aangepast sanitair. 

Uw badkamer updaten

Badkamerstijlen kunnen, net als die in andere kamers in uw huis, in de loop der tijd veranderen. Groene en gele toiletten en wastafels waren ooit helemaal in, maar worden nu als zeer gedateerd beschouwd. Het is een goede reden om uw badkamer aan te passen aan de tijd en tegelijk ook uw sanitair dan te vernieuwen. 

Contacteer Sanitair installateur Oost-Vlaanderen  voor meer info of een vrijblijvende offerte.