Renovatiewerken Oost-Vlaanderen

Renovatiewerken Oost-Vlaanderen gezocht? Dan zit je hier goed bij LD Works. Met de renovatie van uw woning  krijgt u het huis van uw dromen!

De laatste jaren zien we een duidelijke trend waarbij er meer gekozen wordt voor renovaties in plaats van nieuwbouw. Als u kiest voor LDWORKS kiest u voor een vakman met vele jaren ervaring in de sector.

Algemene Renovatie, zoals totale Badkamerrenovatie, zolderinrichting plaatsen van dakraam, isolatie, wanden, maatkasten, parket, hangtoilet, ramen en deuren …

Ook Schrijnwerken, Interieurinrichting, zwembadomkadering, aanleggen van Terras, plaatsen van tuinhuis, vloer- en muurbetegeling, glaswerken, glas Vervangen, glazen binnendeuren plaatsen, akoestische werken, …

Renovatiewerken Oost-Vlaanderen via LD Works is de juiste keuze.

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Is uw woning in Oost-Vlaanderen toe aan een opknapbeurt? Renovatiewerken Oost-Vlaanderen zorgt er voor dat de renovatie vlekkeloos verloopt. Een renovatie in kan gedaan worden om de veiligheid van de woning te waarborgen, maar meestal wordt er ook vanuit een esthetisch oogpunt een renovatie aangevraagd.

LD Works heeft jarenlange ervaring met de renovatie van huizen en helpt u hier graag mee.

Aannemer voor woningrenovatie

Het is zover: je hebt eindelijk besloten om veranderingen aan te brengen aan je woning en die te verfraaien. Nu heb je een gekwalificeerde verbouwer uit Oost-Vlaanderen nodig om je dromen waar te maken. Renovatiewerken oost-Vlaanderen “LD Works” zal  samenwerken met u om die plannen tot leven te brengen terwijl u binnen het budget blijft.

We bieden op design geïnspireerde oplossingen om ruimtes te creëren die bij uw stijl passen. Met een uitstekende reputatie bij terugkerende klanten, zijn we 100% toegewijd aan de renovatieprojecten van onze klanten. Wij zijn een full-service renovatiebedrijf dat gespecialiseerd is in nieuwbouw,  keukenrenovatie, badkamerrenovatie, gevelrenovatie, terrassen en meer.

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met de beste vakman in  Oost-Vlaanderen

Voor algemene timmerwerkzaamheden bent u ook bij Renovatiewerken Oost-Vlaanderen aan het juiste adres. Wilt u een verlaagd plafond met spotjes of wilt u een scheidingswand laten plaatsen om een extra kamer te realiseren. Renovatiewerken Oost-Vlaanderen adviseert en voert het voor u uit.

Renovatiewerken Oost-Vlaanderen  inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je je badkamer laten renoveren? Laat dat nu net dé specialiteit zijn van Badkamerrenovatie Oost-Vlaanderen. LD Works  ontzorgt de renovatie van je badkamer van A tot Z.

Heb je geen zin om je badkamer zelf uit te breken? Ook hier maakt LD Works  geen probleem van.

Wij voeren werkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren.

Renoveren, onderhouden en verbouwen van woning, kantoor en winkel horen tot onze werkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die al jaren ervaring met zich meedragen. Op die manier staat RenoMate garant voor een hoge kwaliteit van haar diensten.

Wat is renoveren?

Door je woning te renoveren of vernieuwen verander je onderdelen van je huis. Neem bijvoorbeeld je verouderde keukenblok aan door het aanrechtblad te vervangen of door de keukenkastjes van nieuw folie te voorzien. Keukenrenovatie wordt beschouwd als een van de meest wenselijke verbouwingsprojecten vanwege de potentiële impact op het dagelijks leven en de toename van de waarde van het onroerend goed.

Of plaats nieuw sanitair of schakel een renovatiebedrijf Oost-Vlaanderen in voor het schilderen van de wanden of het plafond. Een totaalrenovatie is uiteraard ook een optie. Deze vorm van woningrenovatie zorgt ervoor dat je gehele woning opgeknapt wordt.