Muurbetegeling Oost-Vlaanderen 

Muurbetegeling Oost-Vlaanderen gezocht? Wil je de muren van je keuken, toilet of badkamer laten betegelen? Dan zit je hier goed bij LD Works. 

Met een renovatie van uw keuken, toilet of badkamer vernieuwt u een aantal onderdelen of laat u de volledige ruimte opknappen. Kies je er bijvoorbeeld voor om  de badkamertegels te vernieuwen, dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Een Muurbetegeling Oost-Vlaanderen met LD Works is de juiste keuze.

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Vloertegels of wandtegels bepalen de sfeer van heel wat belangrijke ruimtes in je woning. Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te combineren zijn met vloerverwarming

LD Works heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van wandtegels en het betegelen van muren.

Wandtegels laten plaatsen?

Wandtegels plaatsen is een klusje naar de hand van LD Works. Door bijvoorbeeld het combineren van verschillende dieptes en verschillende tinten wit en grijs, kunnen we een speels effect in de betegeling creëren. Of je nu wandtegels in je keuken, toilet of badkamer wilt plaatsen, het is handig om op voorhand de prijs van de muurbetegeling te kennen. Wij bieden uw gratis advies en een vrijblijvende prijsofferte op maat aan voor het plaatsen van de wantegels. 

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met een vakman  in Oost-Vlaanderen

Voor het verbouwen van je keuken, toilet of badkamer en het plaatsen van wantegels of ander muurbetegeling wil je natuurlijk de beste badkamerspecialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je je badkamer laten renoveren? Laat dat nu net dé specialiteit zijn van Muurbetegeling Oost-Vlaanderen. LD Works  ontzorgt de renovatie van je badkamer van A tot Z.

Heb je geen zin om je oude wantegels zelf uit te breken? Ook hier maakt LD Works  geen probleem van.

Er zijn veel mogelijkheden om uw badkamer een nieuwe  opknapbeurt te geven. Dat kan eenvoudig door nieuwe wand of vloertegels te leggen. Om uw badkamer een stijlvolle uitstraling te geven, kunt u gewoon met Ludo van Muurbetegeling Oost-Vlaanderen praten en hij zal u graag een aantal goede ideeën geven om uw badkamer, toilet of keuken te verbouwen tot iets moderns en fris – zonder dat u helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

Wandtegels laten plaatsen in Vlaanderen

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt overwegen uw badkamer, toilet of keuken te renoveren en het komt in de eerste plaats neer op wat u wilt bereiken. In tegenstelling tot tegels leggen op de vloer, heeft u met wandtegels plaatsen de zwaartekracht niet aan uw zijde. Op de vloer drukken de tegels zichzelf goed vast, maar aan de wand hebben ze toch net een extra handje nodig. Daarnaast is het ook sneller zichtbaar als de tegels scheef geplaatst zijn. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om uw wandtegels te plaatsen door een vakman, want er is een verschil tussen kleine en grote wandtegels plaatsen.

Uw badkamer, toilet of keuken updaten

Keuken, toilet en badkamerstijlen kunnen, net als die in andere kamers in uw huis, in de loop der tijd veranderen. Het is een goede reden om uw badkamer, toilet of keuken aan te passen aan de tijd. Het kan zo simpel zijn als het vervangen van de wantegels of vloer.  Renoveren  is iets wat veel  huiseigenaren in Oost-Vlaanderen doen als ze bijvoorbeeld ook besluiten hun huis te verkopen.

Contacteer  Wandtegels plaatsen Oost-Vlaanderen voor meer info of een vrijblijvende offerte.