Gevelbekleding in pvc, sidings, houtcomposiet, volkern

Voor een nieuwe gevelbekleding kan je kiezen uit diverse kwalitatieve materialen zoals: tropisch hardhout, houtcomposiet, volkern, sidings, pvc,…

Samen met een nieuwe gevelbekleding kan je opteren om de gevel volledig te isoleren volgens huidige normen en zo je energiekosten aanzienlijk beperken.

Het bekleden van je oude gevel is minder ingrijpend dan het volledig slopen en heropbouwen en je kan je huis blijven bewonen.

Met het bekleden van je oude gevel krijgt je woning een totale nieuwe look waarbij je ook kan kiezen om deur- en raamopeningen aan te passen.

Vraag vrijblijvende info aan LD WORKS. Gevelbekleding in Oost-Vlaanderen; wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Waarom kiezen voor gevelbekleding?

Gevelbekleding zorgt voor een eigen uitstraling van je woning of gebouw.

Daarnaast verbergt gevelbekleding de oude gevel op een snelle en budgetvriendelijke manier en in combinatie met het isoleren bespaar je een flink stuk op je energiefactuur.

Contacteer LD WORKS gevelbekleding in Oost-Vlaanderen voor vrijblijvende info of offerte.

 

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

Thumb

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.