Gevelbekleding in tropisch hout 

Tropisch hardhout is zeer geschikt als gevelbekleding vanwege zijn extreme duurzaamheid, stabiliteit, sterkte en hardheid.

Ideaal voor een sfeervolle, natuurlijke uitstraling van je gevel en uitstekend combineerbaar met vele andere bouwmaterialen zoals een terras met natuursteen of keramische  tegels, gevelplinten in blauwe steen of graniet, crepi,…

Samen met het renoveren van je gevel kan je hem ook volledig isoleren volgens huidige normen en zo je energiekosten beperken.

Tropisch hardhout zoals padoek, merbau, afrormosia, thermo radiata pine,… geven je gevel een esthetische, natuurlijke look

met een duurzaam houtproduct met lange levensduur.

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

 Gevelbekleding in tropisch hardhout

 

U kunt tropisch hardhout toepassen over de volledige oppervlakte van je gevel en zo ook raam- of deuropeningen aanpassen zonder de hele gevel te slopen.

Ook ideaal als gevelbekleding van een bijgebouw, tuinafscheiding of om oude scheidingsmuren te bekleden zodat je kan genieten van een mooi uitzicht op de tuin. 

Wij plaatsen gevelbekleding in hardhout met een duidelijk ideaal: een wereld waarin gebouwd wordt met een natuurlijk materiaal, 100% recycleerbaar

 wat ecologisch en economisch verantwoord is.

LD WORKS plaatst gevelbekleding in Oost-Vlaanderen; wij werken onder andere in Aalst, Gent, Geraardsbergen, Ninove, Wetteren, Zottegem, Haaltert, Herzele, Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele,…

Neem vrijblijvend contact op voor verdere info.

Thumb

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.