Gevelbekleding in tropisch hout Oost-Vlaanderen

Gevelbekleding in tropisch hout Oost-Vlaanderen gezocht? Dan zit je hier goed bij LD Works. Met een gevelrenovatie in hout krijgt u huis een nieuwe look!

LD Works is gespecialiseerd in het plaatsen van gevelbekleding in tropisch hout , deze houtsoort is uiterst geschikt voor duurzame houten gevels. Door te kiezen voor één van dé houtsoorten van gevelbekleding in tropisch hout Oost-Vlaanderen gaat u voor een esthetisch, hoogwaardig en duurzaam houtproduct met een lange levensduur. Onze houten gevelbekleding is daarbij ook nog eens onderhoudsvrij op een jaarlijkse schoonmaak na, wat veel tijd bespaart

Wij werken onder andere in: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Tropisch houten Gevelbekleding

Tropisch hardhout is bijzonder geschikt als gevelbekleding vanwege zijn extreem hoge duurzaamheid, stabiliteit en hardheid. U kunt hardhout toepassen over de volledige gevel van uw woning, heel veel mensen trekken dit door naar de garage of de voordeur. 

Het leuke aan een hardhouten gevelbekleding, is dat u het eventueel ook kunt combineren met buitenparket.  Zo kunnen we het ook installeren op het terras, op een wand achterin de tuin en op verschillende plaatsen op de gevel! Omdat u hetzelfde materiaal op verschillende plaatsen terug laat komen, creëert u een rustig en stijlvol geheel.

Vraag info aan Gevelbekleding in tropisch hout Oost-Vlaanderen LD Works en voor je het weet heb je een nieuwe gevel!

Hardhouten gevelbekleding van tropisch hardhout

Tropisch hardhout is perfect geschikt voor een mooie houten gevelbekleding. Hardhout is extreem duurzaam en tropisch  hardhout kan onbehandeld toegepast worden. Ideaal voor een sfeervolle, mooie, natuurlijke & duurzame gevel- & wandbekleding!

 Tropisch hardhout staat bekend om haar extreme sterkte, stabiliteit bij buitengebruik, duurzaamheid en hoge mate van kwaliteit

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Werk samen met de beste installateur in Oost-Vlaanderen

Voor het plaatsen van een gevelbekleding in tropisch hardhout wil je natuurlijk de beste specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je je gevel laten bekleden? Laat dat nu net dé specialiteit zijn van  Gevelbekleding tropisch hardhout  Oost-Vlaanderen. LD Works  ontzorgt de renovatie van je gevel van A tot Z.

Als specialist in tropisch hardhout plaatsen in Oost-Vlaanderen zijn wij een unieke partner. Wij plaatsen gevelbekleding in hardhout met een duidelijk ideaal: een wereld waarin gebouwd wordt met hout wat zowel economisch, ecologisch als sociaal verantwoord is. Hardhout voor een mooiere wereld.

Hardhout specialist

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt overwegen uw gevel te renoveren of bekleden met hardhout en het komt in de eerste plaats neer op wat u wilt bereiken. Als u zich zorgen maakt over de kosten, dan zult u blij zijn om te weten dat u uw gevel zelfs met een klein budget al kan bekleden.

Gevelbekleding plaatsen is geen eenvoudige klus. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis van het plaatsen van tropisch hardhout.

U kunt ons inzetten voor het plaatsen van gevelbekleding of voor het compleet renoveren van uw gevel, terras, badkamer, zolderruimte … in de omgeving van Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Contacteer Gevelbekleding tropisch hardhout Oost-Vlaanderen voor meer info of een vrijblijvende offerte.