Binnendeuren in glas Oost-Vlaanderen 

Een glazen binnendeur geeft stijl en elegantie aan elk interieur door haar tijdloos karakter.

Een glazen deur is een eye-catcher in elke woning en past in ieder interieur. Van klassiek tot modern, in iedere woning zijn binnendeuren in glas te plaatsen door de eindeloze mogelijkheden. 

Wij werken onder andere in Oost-Vlaanderen: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele.

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Bent u op zoek naar een glazen binnendeur op maat? Dan bent u bij LD Works aan het juiste adres. Wij kunnen een glazen deur op maat laten maken, volgens uw behoeften en aan uw wensen. Voor meer informatie over glazen deuren of binnendeuren in glas op maat kunt u contact met ons opnemen.

Waarom een glazen binnendeur laten plaatsen?

Een glazen deur zorgt voor meer natuurlijk licht in huis. Glazen binnendeuren geven uw woning een ruimtelijker karakter en zorgen voor optimaal gebruik van daglicht in uw interieur. De deuren worden doorgaans gemaakt van hardglas omdat dit vijf keer sterker is dan normaal glas. Kies je voor een glazen deur? Dan worden de ruimtes optisch groter. Je creëert dus meer ruimte in huis door de ruimtes in huis met elkaar te verbinden. Binnendeuren in glas zorgen ervoor dat het zicht wordt beperkt en zijn geluiddempend, tochtwerend, brengen meer natuurlijk licht in huis, zijn sterk en duurzaam, hebben een luxe uitstraling …

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

 • 100
  %
  Tevreden klanten

Glazen binnendeur installateur in Oost-Vlaanderen

Voor het plaatsen van je glazendeur wil je natuurlijk de beste specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Dus wil je Binnendeuren in glas? Laat dat nu net dé specialiteit zijn van Glazen binnendeuren Oost-Vlaanderen. LD Works  zorgt voor het opmeten en plaatsen van glazen binnendeuren  van A tot Z.

 

Glazen Binnendeuren – Stijl en soorten

Glazen binnendeuren kunnen zo aangekocht worden in de doe het zelf zaak maar je bent beter om ervoor te kiezen om je glazen deur door een vakman zoals LD Works te laten maken en plaatsen. Dat is heel wat gemakkelijker, je deur zal dan volledig op maat zijn en op die manier weet je dat de glazendeur perfect zal passen.

Kies je voor een glazen schuifdeur dan creëer je een open gevoel in je woning. Kiezen voor een glazen zwaaideur heeft  als voordeel dat het daglicht kan binnenvallen. Binnendeuren in glas zijn op zich al heel speciaal maar een pendeldeur voegt daar nog iets extras aan toe met haar elegante uitstraling. De pendeldeur opent trouwens ook in beide richtingen.

Contacteer Binnendeuren in glas Oost-Vlaanderen voor meer info of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een glazen deur.