Binnendeuren in glas Oost-Vlaanderen 

Een glazen binnendeur geeft stijl en elegantie aan elk interieur door haar tijdloos karakter.

Een glazen deur is een eye-catcher in elke woning en past in ieder interieur. Van klassiek tot modern, in iedere woning zijn binnendeuren in glas te plaatsen door de eindeloze mogelijkheden. 

Wij werken onder andere in Oost-Vlaanderen: Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele.

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Bent u op zoek naar een glazen binnendeur op maat? Dan bent u bij LD Works aan het juiste adres. Wij kunnen een glazen deur op maat laten maken, volgens uw behoeften en uw wensen. 

Waarom een glazen binnendeur laten plaatsen?

Een glazen deur zorgt voor meer natuurlijk licht in huis. Glazen binnendeuren geven uw woning een ruimtelijk karakter en zorgen voor optimaal gebruik van daglicht in uw interieur. De deuren worden gemaakt van gelaagd glas omdat dit sterker en veiliger. Kies je voor een glazen deur; dan worden de ruimtes optisch groter. Binnendeuren in glas brengen meer natuurlijk licht in huis, zijn sterk en duurzaam, hebben een luxueuze uitstraling.

Thumb

Algemene renovatie

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

Glazen binnendeur installateur in Oost-Vlaanderen

Voor het plaatsen van je glazendeur wil je natuurlijk een specialist uit Oost-Vlaanderen inschakelen. Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor een vrijblijvend info, offerte.