Akoestische werken Oost-Vlaanderen

Akoestische werken Oost-Vlaanderen gezocht?  Heb je last van galm, klinkt het hol of is er teveel lawaai? Dan is het goed om de akoestiek te verbeteren, met een goede akoestiek kun je je namelijk beter concentreren, gaat de productiviteit omhoog en is er meer werk- en woonplezier.

LD Works staat garant voor alle Akoestische werken in Oost-Vlaanderen. 

Wij werken onder andere in: Aalst, Gent, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem,  Oosterzele …

Wij voeren het totale project uit van A tot Z

1 aannemer voor de verschillende werken, zodat alle werken elkaar vlot opvolgen. Doordat alle werken zelf uitgevoerd worden hebben we geen onderbrekingen en vertragingen. Door vakkundige plaatsing met professionele materialen bekomen we een perfecte afwerking.

 • We maken correcte afspraken; startdatum, wensen van de klant, eerlijke prijzen.

 • We hebben respect voor uw woning ; de werf wordt netjes achter gelaten en alle afval wordt meegenomen.

 • Contacteer ons

  Vrijblijvende info, offerte : info@ldworks.be 0492 43 94 86

Akoestiek verbeteren

Is de akoestiek in uw woning, kantoor, bedrijfsruimte niet optimaal? Heeft u last van nagalm of echo?

LD Works levert oplossingen voor het verbeteren van de akoestiek . Met akoestische plafond eilanden bijvoorbeeld; dat geeft een optimaal akoestisch klimaat en een topklasse uitstraling in één. 

Elk woning, kantoor, bedrijf is anders ingericht zo is ook de akoestiek in elke ruimte verschillend. Als u hiervan hinder heeft kunnen wij akoestische oplossingen aanbieden voor het bereiken van een optimaal akoestisch klimaat.

Wij voeren het totale project uit van begin tot einde;

1 aannemer voor alle werken, zodat de werken elkaar naadloos opvolgen en dit zonder vertraging.

Thumb

We werken met degelijke materialen

Een correcte planning en stiptheid zijn essentiële begrippen voor mij.

Van bij de start van uw project gaan we uit van uw wensen en zetten die om in een realisatie waar u jarenlang kan van genieten.

 • Totaal project

  Dit voor zowel een eenvoudige functionalistische realisatie met prijsvriendelijk karakter als voor een luxueuzer project volgens ieders budget.

 • Ervaren vakman

  Vakkundige plaatsing uitgevoerd met professionele materialen die samen leiden tot een kwaliteitsvolle realisatie met nauwkeurige afwerking.

Akoestische werken Oost-Vlaanderen

 Er wordt nog altijd té weinig en té laat aan ruimteakoestiek gedacht tijdens het ontwerpen van een woning.

Te grote glasoppervlakten, te veel harde vlakke materialen, te strakke afwerking leiden vaak tot een slechte akoestiek.

Bij akoestiek en geluidsisolatie wordt vaak gedacht aan concertzalen, café’s, discotheken maar het kan ook in een woning, kantoor erg storend zijn.

 

Woon je in Aalst, Ninove, Zottegem, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele,  Erpe-Mere, Lede, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele of een andere stad of gemeente bel ons en we komen graag langs voor vrijblijvend info.